Feliratkozom a hírlevélre
név:
e-mail:
Hírek | Koncertek | Kiadványaink | Ars poetica | Kapcsolat | Kosár |
Wetwood - Duplavé
2011.


2205 HUF + ÁFA = 2800.35 HUF
db

A zenekar 2003-ban alakult.  Kezdetben más előadók dalainak feldolgozásait játszották, először csak szűkebb baráti körüknek, majd a pozitív fogadtatás hatására nagyobb közönség előtt is, ekkor még trió felállásban. Először akusztikus műsoruk volt, majd ezt felváltotta  az elektromos hangzás.

Kezdetben Veszprémben és vonzáskörzetében volt fellépésük, majd távolabbi városokban is megfordultak, belekóstoltak néhány komoly fesztiválba is. Első komolyabb megmérettetésük a veszprémi Utcazene Fesztiválon volt, ahol több száz néző előtt arattak zajos sikert. Ahogy múltak az évek kedvenc előadóik dalait egyéni hangvételben dolgozták fel, emellett néhány dalt is írtak Csonka Peti „közkézre került” szövegeihez, így születtek az első saját szerzemények. 2008 végén az egyik alapító tag elhagyta a zenekart. Távozása egy időre visszavetette a zenekar munkásságát.

Többszöri tagcserék után 2010 júliusában alakult ki a jelenlegi öttagú felállás, melynek tagjai:

Csonka Péter - ének, gitár

Károlyi László - billentyűs hangszerek, vokál

Süle Kornél - dob

Ujvári Péter - gitár, vokál

Zelézi Lajos – basszusgitár

Az új tagokkal, megújult lendülettel vetette magát a zenekar saját szerzemények írásába is, így 2011 tavaszán elkészülhetett új dalaikból az első stúdióanyaguk. A Wetwood ezúttal sem hagyta magát műfaji korlátok közé szorítani, így zenei stílusuk rendkívül szerteágazó; az albumon a ska-reggae-től a funky és rock zenéig szinte minden műfaj megtalálható. Az CD-n felcsendülő szövegcentrikus dalok között egyaránt hallhatunk vidám és komoly hangvételűt is.  A nyolc számból álló anyag a NarRator Records gondozásában jelent meg 2011 októberében „Duplavé” címmel!


A zenekar honlapja
Videók egy helyen

«vissza