Feliratkozom a hírlevélre
név:
e-mail:
Hírek | Koncertek | Kiadványaink | Ars poetica | Kapcsolat | Kosár |
Horgas Eszter - Szeretni bolondulásig
2011.


2205 HUF + ÁFA = 2800.35 HUF
db

A közel jövőben nagy bemutatóra készül Horgas Eszter, melynek zenei alaphangját a most megjelenő „Szeretni bolondulásig” című legújabb albuma adja.

Az új hanganyagon régi magyar filmzenei slágereket dolgoztak fel, mint a Meseautó, Pá kis aranyom, Vártalak, Mindig az a perc , Szeretni Bolondulásig, Szívemben bomba van, Szomorú vasárnap, Kislány kezeket fel, 2x2 néha 5….

Botos Éva színművésznő lesz, aki nem csak a színházi szakma legjobb kritikáit kapja, hanem mint énekesnő is feltűnt néhány éve a színpadokon. Horgas Eszter művésznő mint színész-énekest hívta meg, hogy elénekelje ezeket a régi örökzöldeket. Botos egyedi, lélekbe ható hangszíne, és Horgas virtuozitása különlegesen nagy találkozás. Az albumon hallható másik vendég a szerb származású Milos Punisic, a nemzetközi zenei színpadok egyik kitűnő harmonika virtuóza. Az egyik legnagyobb kihívás az volt, hogy ezek a nagyon ismert, sokszor unalomig játszott melódiák hogyan tudnak új színekkel megtelni és hatni a ma emberére.

„A hangszerelés, az átértelmezés lehetőséget ad, hogy együtt sírjon, nevessen, igazi élményt élhessen át előadó és közönsége együttesen.”

Az új, 24. Horgas Eszter album közreműködői a hazai élet legjobbjai:

Cseke Gábor: zongora-szintetizátor,

Dajka Krisztián: gitár,

Gyenge Lajos: dobok,

Pusztai Csaba: ütőhangszerek,

Hárs Viktor: basszusgitár.

A nyolc kiváló, a szakmáját mesterien tudó művész albuma igazi csemege mindazoknak, akik a finom nosztalgikus zenét éppen úgy kedvelik, mint az új, virtuóz, modern hangzású szórakoztató dalokat.


Belehallgatás / letöltés
A zenekar honlapja
Videók egy helyen

«vissza