Feliratkozom a hírlevélre
név:
e-mail:
Hírek | Koncertek | Kiadványaink | Ars poetica | Kapcsolat | Kosár |
Bogár Muzsika - gyermeklemez
2011.


1732 HUF + ÁFA = 2199.64 HUF
db

A 2011. decemberében Bogár Muzsika címmel megjelent gyermeklemez egyedülállónak számít a hazai palettán. A világzenei elemekkel tarkított, változatos, ám mégis egységes módon meghangszerelt albumot Nagy Bandó András káprázatos megzenésített költeményei, Pálfy Zsolt zenész, színész és meseíró gyermekekhez közvetlenül szóló előadásmódja és Pintér Mónika énekes-zenepedagógus azonos néven évek óta odaadó tudatossággal működő zenés és mondókás gyermekfoglalkozásainak szellemisége egyaránt áthatják.

Az album alkotóinak egyik fő célkitűzése a zene központúság a kicsik számára elérhető nyelvezetet használva, egyben minél színesebb műfaji korlátok nélküli világot teremtve.  Ennek köszönhetően térbeli és időbeli zenei utazást egyszerre kínál, miközben sok fajta ritmust, dallamot és egyéb zenei elemet felsorakoztat a hallgató számára.

Mindemellett fontos az élőben rögzített, igazi akusztikus hangzásra alapozó hangszerelés, mely szerint az albumon a fa és rézfúvósoktól, a legkülönbözőbb ütőhangszereken át, harmonika, pianínó, sőt még igazi fender roads zongora hang is felcsendül.

A zenekar tagjai:

Pintér Mónika – ének

Pálfy Zsolt – gitár, ének

Nemes Zoltán – billentyűs hangszerek, ének

Demjén András – basszusgitár, lant, vokál

Adorján Gyula – dobok, ütőhangszerek, vokál

Vendégek:

Albert Zoltán – furulya, fuvola, szaxofonok

Szücs Krisztián – trombita, szárnykürt, harsona


Belehallgatás / letöltés
A zenekar honlapja

«vissza